Footer

COVID-19

Darreres actualitzacions sobre l’atenció psicològica i el servei professional durant la pandèmia de COVID-19. Des de que es declara l’estat d’alarma al nostre país a Breu: espai de psicoteràpia suspenem l’atenció presencial al nostre despatx i substituïm les visites ja concertades per cites o trucades telefòniques i telemàtiques a través de videotrucades.

Com a moltíssims professionals he vist molt reduïda la nostra activitat professional. Està clar que existeix un objectiu prioritari, la salut de tots. Per això, vaig decidir quedar-me a casa i teletreballar quan fòs necessari, quedant-me a casa cuidant dels meus. Em considero privilegiada d’haver pogut prendre aquesta decisió tot i que la situació econòmica familiar també ja es veu resentida.

Poc a poc, avui quan escric aquestes línies comencem a veure el final d’aquesta greu situació, portem més de 40 dies confinats i 7 setmanes en estat excepcional d’alarma. Encara ens quedaran unes quantes però mica en mica, podem anar recuperant i creant una nova realitat entre tots. Així que he decidit obrir agenda a partir d’aquest proper dilluns 4 de maig, per tornar a atendre casos tant online amb videotrucades per skype, zoom o whatsapp i més endavant i quan sigui possible presencialment respectant totes les mesures de seguretat exigides.

Una abraçada enorme! No esteu sols! Fem xarxa! Truca’m o escriu-me si ho necessites: T 645 809 159.

Tornem a la feina post COVID-19

No comments yet.

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

273536661