Sóc Laura Cano,Laura Cano | Psicóloga y Psicoterapeuta

Sóc psicòloga i psicoterapeuta, a més d’una enamorada de la Costa Brava.

M’he especialitzat en resoldre problemes psicològics en molt poques sessions. Habitualment treballo amb adults, parelles, nens i les seves families. 

La meva trajectòria professional: 

Des de ben aviat vaig saber que «lo meu» era ser psicòloga. Aquest any celebro 13 anys dedicats a la meva activitat professional com psicòloga i psicoterapeuta. 

Em considero una persona molt resolutiva i inquieta, amb molt bona capacitat d’organització i planificació. Molt proactiva, a la que l’apassiona el treball ben fet i la comunicació efectiva. 

La meva experiència professional i la meva experiència personal en la vida m’han demostrat que tinc una gran capacitat per asumir riscos, per esforçar-me i sacrificar-me, per motivar i motivar-me. Gaudeixo organitzant i planificant. Sóc perseverant i constant, quan desitjo quelcom, lluito per això fins que ho aconsegueixo. Si escoltes alguna cosa bona de mí, es possible que t’ho hagi comentat algú que va treballar amb mi.

Si vols saber més sobre mí, després d’acabar la carrera de psicologia vaig ser psicòloga i co-directora del Centre Educatiu Creix, a Sant Feliu de Guíxols. 

Més tard després de formar-me com a terapeuta breu estratègica, vaig decidir dedicar-me al que més m’apassionava, fer de psicoterapeuta i oferir psicoteràpia per ajudar a les persones a resoldre problemes. En aquest moment, va començar el projecte de Breu: espai de psicoteràpia. 

A la vegada, també he sigut docent sobre psicologia en diferents cursos ocupacionals, agent de prevenció de relacions abusives dintre del programa Talla amb els Mals Rotllos de la Generalitat de Catalunya, oferint tallers de concienciació i treball directe amb els alumnes dels IES de Girona. Durant uns quants anys més he treballat com a tècnica d’orientació laboral en diferents empreses o administracions de la zona i actualment continuo compaginant la consulta amb l’administració i els serveis a les persones. 

La meva formació:

  • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona, el 2006
  • Postgraduada en Teràpia Breu Estratègica per la Universitat de Girona, en el 2009
  • Màster en Neuro Lingüística y enfoques Ericksonianos, el 2016

La meva missió:

  • Crec que les persones  són totalment capaces i disposen dels recursos necessaris per ser el motor del seu propi canvi. 
  • Tinc molt clar que amb motivació i bones estratègies, tots els mals tenen remei. 
  • Vull ajudar-te a que mai perdis el somriure, aportant solucions i estratègies per aconseguir-ho, sense formulismes ni tecnicismes, directa a la cerca de solucions personalitzades. 
  • M’agrada fer que la psicoteràpia sigui més efectiva i senzilla (molt més efectiva i senzilla).
  • Continuo pensant que el canvi  es possible i inevitable i a més a més, m’apassiona formar part d’ell.  
  • M’encanta treballar perquè l’experiència dels meus clients es converteixi en la millor que poguessin imaginar. 
  • Prefereixo la sinceritat i la confiança en la relació amb els meus clients per això valoro les recomanacions i em proposo millorar dia a dia. 

Si vols conèixer què expliquen els meus clients, fés click aquí:

Què diuen de la Laura Cano

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

273536661