A més dels serveis de Psicoterapia a Breu: espai de psicoteràpia trobes:

Conferències

Situació formativa que ocorre quan un professional o expert en el seu àmbit, amb uns coneixements concrets es reuneix en un lloc i data prèviament anunciada, amb un grup de persones interessades en conèixer més sobre aquests coneixements o el saber fer que ofereix aquest professiona. Per transmetre aquest saber a travès d’una exposició oral mitjançant exemples i situacions pràctiques. 

Supervisió

Súper poder que permet als professionals millorar dia a dia en la seva pràctica professional. Comptem ja amb més de 14 anys d’experiència. He treballat amb casos i casos, ens hem equivocat i he comès errors. Així que, inevitablement he acumulat experiència. Experiència que puc compartir amb altres professionals per facilitar recursos i habilitats.

Intervenció psicoterapèutica en contextos educatius

Després de l’experiència acumulada us podem oferir l’oportunitat d’una atenció psicoterapèutica en contextos educatius.  Especialment eficaç en aquells casos d’alumnes amb problemes de comportament que solen resistir-se a les intervencions més comunes des dels centres educatius. 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

273536661